Er du klar for regnet?

Er du klar for regnet?

Når vinteren er over og snøen begynner å smelte bort, hva står vi igjen med? Sølepytter! Javisst! Med våren her er det på tide å bytte ut vinterstøvlene med gummistøvler. Vi har noen tips og triks for å sikre at du og din familie erklare for regnet i år.

Følgende er noen få ting å huske på hvis du planlegger å kjøpe noen nye regnstøvler:

Kamik’s Kid Size Chart

For å gjøre ting litt enklere, har vi opprettet et brukervennlig, utskriftbart størrelseskart som du kan bruke hjemme. Bare skriv ut vårt størrelseskart på et vanlig ark (A4 21.0 x 29.7 cm) og følg de detaljerte instruksjonene. For å sikre at du har skrevet ut diagrammet riktig, bruk et kredittkort og legg det i delen Nøyaktighetskontrollen på arket. Slik vet du at du måler riktig størrelse på barnets fot.
For å finne våre retningslinjer for voksne størrelser er de tilgjengelige på hver produktside på nettstedet. Vi tilbyr kun hele størrelser.

 

Holder tærne tørre

Enten du strever deg gjennom sørpeføre, ute og går i byen og prøver å unngå pytter, eller aktivt hopper oppi dem, vil vi sørge for at føttene holder seg helt tørre. Derfor sørger vi for at hele vårt sortiment av regnstøvler er 100% vanntette. Så, hvis du ender opp med å sparke og sprute vann, kan vi garantere at føttene holder seg tørre …

Kamiks lette RubberHe

Når våren kommer føler du deg lettere og lykkeligere når all snøen begynner å smelte bort. Når det er sagt, ikke la store støvler ødelegge for deg! Vi har utviklet en lett teknologi som heter RubberHe, som gir mer holdbarhet, godt grep og bedre fleksibilitet enn de fleste støvlene på hyllene. I tillegg til at de er 100 % gjenvinnbare.
Finn ut alt om RubberHe i denne videoen, og kjøp inn alle våre typer ved å gå inn på www.kamik.com.
*Sko for Kvinner
*Sko for Jenter

Kamik’s NiteRays-Teknologi

Vi er stolte av å tilby kvalitetsprodukter som både er komfortable og trygge. Med vår NiteRays-teknologi kan vi integrere reflekterende striper sømløst for å sikre synlighet etter at solen har gått ned.

For alle våre modeller med NiteRays, klikk under ⬇️
*Produckter NiteRays for Mann
*Produckter NiteRays for Kvinner

*Produckter NiteRays for Gutter
*Produckter NiteRays Jenter

En stil du kan kalle din egen

Nå som du er opptatt av de tekniske elementene, kommer den morsomme delen: Velg den stilen som passer best for deg. Uansett hva du foretrekker, har vi noe for din smak!

Lange støvler eller ankelstøvler, vi har dem. Støvler med spennende merker eller prangende farger, vi har også dem. Damer kan velge en klassisk stil som Jessie-støvelen, eller hvis du føler deg litt dristig, hvorfor ikke velge våre regnstøvler med Nellie-trykk. Hvis du leter etter barnestøvler, kan du være sikker på å finne din stil med Riptide i en rekke farger. Hvis din lille ønsker å skille seg ut, kan du skaffe dem våre helt utrolige Stomp-Space-støvler.

Vi håper du finner akkurat det du ser etter. Sølepytthoppere på SAMLEBÅND!

Leave a Reply